Μαθήματα χειρισμού Η/Υ πραγματοποιούνται και για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταδίου και παρέχονται από το Ίδρυμα σε συνεννόηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σταδίου Τεγέας. Τα μαθήματα απευθύνονται στους μαθητές των Δ’, Ε’ και Στ’ τάξεων του σχολείου. Από την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021, ο χώρος πραγματοποίησης των μαθημάτων είναι αίθουσα υπολογιστών που έχει διαμορφωθεί μέσα στο σχολείο (αίθουσα προβολών στο ισόγειο), ειδικά διαμορφωμένη για το σκοπό αυτό και εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα μαθήματα αυτά έχουν διάρκεια δύο ωρών την εβδομάδα. Πραγματοποιούνται το Σάββατο, ούτως ώστε να μην απασχολούν τους μαθητές τις καθημερινές, από τα υπόλοιπα μαθήματα του σχολείου. Οι ενότητες, οι οποίες διδάσκονται είναι οι ακόλουθες: Word, Excel, Internet, Power point, και Λειτουργικό Σύστημα.

Με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021, ξεκίνησαν μαθήματα ρομποτικής για τους μαθητές Ε και Στ Δημοτικού κάθε Δευτέρα σε συνεργασία με τη σχολή e-Γνώση με τη διδασκαλία του κ. Σχίζα.

Θεωρείται πως με την ένταξη των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στην εκπαιδευτική διαδικασία, οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις και να κατανοήσουν έννοιες, να αναπτύξουν δεξιότητες συνεργασίας και επικοινωνίας, να ψυχαγωγηθούν και να ενθαρρυνθούν, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών στην καθημερινή ζωή τους.