ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ
- Τι εννοούμε όταν λέμε υγιεινή διατροφή- ποιες είναι οι βασικές αρχές της υγιεινής διατροφής ;
- Υπάρχει σωστός συνδυασμός των τροφών, και ποιος είναι αυτός;
- Ποιοι είναι οι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνει κανείς υπ’ όψη του για την σωστή παραγωγή και διατήρηση των τροφίμων;
- Πόσο ασφαλή και υγιεινά είναι τα συσκευασμένα τρόφιμα και το έτοιμο φαγητό που καταναλώνουμε;
Το φαγητό που φτιάχνουμε στο σπίτι μας για τα μέλη της οικογένειάς μας υπερέχει του έτοιμου, για έναν κύριο λόγο: εμείς οι ίδιοι ελέγχουμε την ποιότητα των πρώτων υλών, την ασφάλεια κατά την παρασκευή και την συντήρησή του, και συνεπώς, γνωρίζουμε τη θρεπτική αξία του.
Η κα. Μυρτώ Σταμίρη, ειδικός Οικιακής Οικονομίας με εξειδίκευση στην ασφάλεια τροφίμων, θα μας μιλήσει για το πώς μπορούμε να επιτύχουμε την υγιεινή και ασφαλή διατροφή στην κουζίνα του σπιτιού μας,
την Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2006 στις 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταδίου.
Την εκδήλωση οργανώνει το
«Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος-Βιοχάλκο»