Πρωτοβουλία ’21 | Συνέντευξη Τύπου

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν από τους Εκπροσώπους των Επιστημονικών Φορέων οι δράσεις της Πρωτοβουλίας, που αφορούν την «Κλιματική Αλλαγή και το Περιβάλλον».

Οι δράσεις αυτές, οι οποίες έχουν υιοθετηθεί από τα Μέλη της Πρωτοβουλίας ’21, αφορούν την Υγεία, την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Ατμοσφαιρική Ρύπανση, την Επισιτιστική Ανασφάλεια, τη Θάλασσα, το Δίκαιο, τις Φυσικές Καταστροφές και την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παρέμβουν, παρουσιάζοντας τις επιμέρους δράσεις: ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Καθηγητής κ. Αθανάσιος-Μελέτιος Δημόπουλος, ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ κ. Κώστας Καρτάλης, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Σπύρος Πανδής, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γεώργιος Παπαθεοδώρου, ο Καθηγητής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου κ. Δημοσθένης Παναγιωτάκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Καθηγητής κ. Δημοσθένης Σαρηγιάννης, ο Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ Καθηγητής κ. Νικόλαος Βέττας, ο Γενικός Διευθυντής της WWF κ. Δημήτρης Καραβέλλας, η Καλλιτεχνική Επιμελήτρια της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδος κα Ιωάννα Τσαχτσιρλή και η Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος Λαμπράκη, κα Σεβαστή-Σοφία Ανθοπούλου.

Η διάρκεια των παρεμβάσεων θα είναι 75 λεπτά.