Ήταν η επόμενη μέρα μετά την παράσταση «Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ, Λευτέρης Δρανδάκις», όταν κατέβαινα με την Ελένη στην Τεγέα για το μάθημά μας, όταν αιφνίδια ένα φύλλο έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.
Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό βλέποντας αυτή την εικόνα, ήταν ένα παραμύθι που είχα διαβάσει στην εφηβεία με τίτλο «Η πτώση του φύλλου που το έλεγαν Φρέντυ», του Λέο Μπουσκάλια και με είχε αγγίξει, σαν ανήσυχο έφηβο.
Κάπου εκεί γεννήθηκε η ιδέα της παράστασης «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ», που ανεβάσαμε τον Ιούλιο του 2022 με τον Χορευτικό Σύλλογο «ΤΕΓΕΑ».
Εξάλλου, η Τεγέα υπήρξε πολλές φορές για μένα η ευκαιρία υλοποίησης των ιδεών, που αργότερα καθόρισαν την πορεία των παραστάσεών μου, αποτελώντας κάθε φορά μία σπίθα, που αργότερα γινόταν φλόγα. «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ» για εμάς είναι μία νέα πρόκληση, βαδίζοντας σε νέα μονοπάτια, που ανυπομονούμε να τη ζήσουμε.
Σας περιμένουμε με χαρά, να τη ζήσετε μαζί μας!
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 5/4/2023, στις 12.00 μ.μ. Πληροφορίες στα ταμεία του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11:00-14:00 & στον ιστότοπο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης στη διεύθυνση www.mcf.gr
Δημιουργία αφίσας: Fotini Giannikoy