Την Τρίτη 14.06.22 πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια για φέτος συνάντηση του εργαστηρίου «Ρομπότ στη Βιβλιοθήκη». Κλείνοντας τον κύκλο μαθημάτων, τα παιδιά ασχολήθηκαν με θέματα που επέλεξαν τα ίδια, όπως κατασκευές και παιγνιώδεις δραστηριότητες σχετικές με γνώσεις που απέκτησαν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Αρχικά, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά, έφτιαξαν μια κάρτα-έκπληξη για την επερχόμενη γιορτή του πατέρα. Στη συνέχεια, καθισμένοι σε κύκλο,  επέλεξαν και μοιράστηκαν με τους συμμαθητές τους αποσπάσματα από τα αγαπημένα τους βιβλία. Τέλος, χωρισμένοι σε ομάδες έκαναν επανάληψη σε θέματα μηχανικής, ρομποτικής και γενικών γνώσεων μέσα από κουιζάκια στην πλατφόρμα “Kahoot!”.

Η χρονιά έκλεισε δημιουργικά με τους μαθητές να επιλέγουν βιβλία για το καλοκαίρι, να ανταλλάσσουν ευχές για τις διακοπές τους αλλά και την υπόσχεση να μη χαθεί η επαφή τους με την παιδική βιβλιοθήκη τους επόμενους μήνες.

Η ομάδα του εργαστηρίου σας εύχεται καλό καλοκαίρι με ταξίδια πραγματικά και νοερά, συναντήσεις με νέους ή γνώριμους τόπους και ανθρώπους!