Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Συλλόγου “ΤΕΓΕΑ”, σας καλεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 16:00 να συμμετάσχετε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στο Στασινοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο , στο Στάδιο Τεγέας.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ.
2. Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου
3. Εκλογή μελών νέας Ελεγκτικής Επιτροπής
– Το Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκεται από τις 15:00 στην αίθουσα θεάτρου του Στασινοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου για την εγγραφή/τακτοποίηση των μελών και την κατάθεση υποψηφιοτήτων έως την ώρα έναρξης της Γ.Σ. (16:00).
– Δικαίωμα συμμετοχής (ψήφου) έχουν όλα τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.
– Εγγραφή νέων μελών και ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
– Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, μπορούν και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, αφού το δηλώσουν ΠΡΙΝ την έναρξη της Γ.Σ.
– Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες λόγω της πανδημίας:
* τα μέλη οφείλουν να τακτοποιήσουν ΜΟΝΟ τη συνδρομή τρέχοντος έτους ήτοι 3 ευρώ
* η κάλπη θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 22:00 για την αποφυγή συγχρωτισμού και για την εξυπηρέτηση όλων των χορευτών-μελών που έχουν μάθημα έως αργά το βράδυ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, χωρίς άλλη πρόσκληση.
Η είσοδος στο Στασινοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο επιτρέπεται μόνο σε όσους φέρουν ΕΓΚΥΡΟ πιστοποιητικό νόσησης/εμβολιασμού, τηρώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα (χρήση μάσκας, απολύμανση, τήρηση αποστάσεων).
Οι ανεμβολίαστοι μπορούν να προσέρχονται ΜΟΝΟ με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος rapid test (48 ωρών) ή PCR (72 ωρών).