Την Τετάρτη, 23.10.2019, η Χορωδία Ενηλίκων του Ιδρύματος, με τον χοράρχη της κο Ζάχαρη και τους μουσικούς κ.κ. Κυριάκο Μαρκόγιαννη, Νίκο Παπαηλίου, και Σοφία Παρασκευοπούλου, συμμετείχε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Ελληνορθόδοξης παράδοσης Νεμέας, στην πρώτη χορωδιακή συνάντηση που οργάνωσαν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου στη Νεμέα, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η Χορωδία Νεμέας με χοράρχη τον κο Καρπούζο καθώς και η Χορευτική Ομάδα Νεμέας. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σχετικά με την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ακολούθησαν παραδοσιακά ακούσματα από την Χορωδία του Ιδρύματος καθώς και από την αντίστοιχη της Νεμέας. Η Χορευτική ομάδα Νεμέας έκλεισε την εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς. Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε και προβλήθηκε τις επόμενες μέρες στην εκπομπή «Σεργιάνι στο χωριό» μέσα από την συχνότητα του καναλιού SUPER Κορίνθου.
Τα μέλη της Χορωδίας Ενηλίκων του Ιδρύματος αφού καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος της εμφάνισής τους, έλαβαν φεύγοντας και από ένα δώρο, ως ευχαριστήριο για την συμμετοχή τους.