Μαθήματα χειρισμού Η/Υ πραγματοποιούνται και για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τεγέας με την υποστήριξη του Ιδρύματος μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, σε διδασκαλία του κ. Σχίζα από την Ε-Γνώση.
Τα μαθήματα απευθύνονται στους μαθητές των Δ’, Ε’ και Στ’ τάξεων του σχολείου έχουν διάρκεια δύο ωρών την εβδομάδα και πραγματοποιούνται το Σάββατο, ούτως ώστε να μην απασχολούν τους μαθητές τις καθημερινές από τα υπόλοιπα μαθήματα του σχολείου. Οι μαθητές διδάσκονται χειρισμό προγραμμάτων Word, Excel, Powerpoint, internet και λειτουργικού συστήματος.

Παράλληλα, από την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-21, ξεκίνησαν μαθήματα stem δίωρης διάρκειας κάθε Δευτέρα για τους μαθητές της Ε και Στ τάξης.

Από την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021, ο χώρος πραγματοποίησης των μαθημάτων είναι η αίθουσα υπολογιστών στο ισόγειο του δημοτικού σχολειου Τεγέας, ειδικά διαμορφωμένη και εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται ακολουθώντας τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την COVID-19.