Την Δευτέρα 14.09.2020 ξεκίνησαν τα μαθήματα των καλλιτεχνικών εργαστηρίων Ζωγραφικής και Κεραμικής για την ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021. Τα μαθήματα αφορούν τους μαθητές της ακαδημαϊκής χρονιάς 2019-2020, στα πλαίσια προετοιμασίας των έργων τους για την Έκθεση των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο 2020.

Τα μαθήματα Ζωγραφικής διεξάγονται πλέον στο κτίριο Β του Πολιτιστικού Κέντρου, σε αίθουσα κατάλληλα διαμορφωμένη και εξοπλισμένη για τη λειτουργία του μαθήματος.

Τα μαθήματα Κεραμικής διεξάγονται στον ίδιο χώρο με τις προηγούμενες χρονιές.

Ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον τόσο μαθητών όσο και εκπαιδευτών υπήρξε έντονος, δεδομένης της προσμονής και της προετοιμασίας για την έκθεση των έργων τους τον προσεχή Οκτώβρη.

Τα εργαστήρια λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες ασφάλειας και προστασίας που ισχύουν για την αντιμετώπιση του COVID-19, με τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας, αντισηπτικού, συχνή απολύμανση χώρων μαθημάτων καθώς και των κοινόχρηστων χώρων του Πολιτιστικού Κέντρου.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για αιτήσεις νέων μαθητών μετά το πέρας της έκθεσης των καλλιτεχνικών εργαστηρίων περί τα τέλη Οκτωβρίου 2020, λαμβάνοντας υπόψιν και τις ισχύουσες διατάξεις για τον νέο κορωνοϊό COVID-19.