Υπό τη συνοδεία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σταδίου, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σταδίου επισκέφθηκαν την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου το Εθνικό Θέατροπροκειμένου να παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση με τίτλο “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” του Τσαρλς Ντίκενς.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η μαγεία επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο, αυτή τη φορά στην Κεντρική Σκηνή, με τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου. Ένα μοναδικό θέαμα γιορτής και λάμψης που σαγηνεύει τις καρδιές όλων εκείνων που έχουν ακόμη τη διάθεση να βλέπουν τον κόσμο με την αθωότητα της παιδικής ψυχής. Ας αφεθούμε στο όνειρο και στη φαντασία.

Ο Εμπενέζερ Σκρουτζ είναι οπαδός της αυστηρής πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Νιώθει τουλάχιστον… αμήχανα με τις γιορτές και τις σχόλες. Τη φετινή παραμονή Χριστουγέννων, όμως, αναγκάζεται να αναθεωρήσει όσα πίστευε για τη ζωή του και για τους ανθρώπους γύρω του. Μια σειρά αναπάντεχων επισκέψεων από φαντάσματα τον παρασύρουν άλλοτε στο παρελθόν και άλλοτε στο μέλλον. Το πνεύμα των Χριστουγέννων θα συγκινήσει άραγε τον σκληρόκαρδο Σκρουτζ;  Αν ναι, τότε ποιος από εμάς θα μπορούσε να του αντισταθεί;

Ο Σύλλογος επιχορηγείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ.