Γιορτές Χορού!
Μικρών & Μεγάλων χορευτών!

Ο χορός και η μουσική είναι δύο από τα μεγαλύτερα μέσα έκφρασης του ανθρώπου αλλά και των λαών. Είναι η ομορφότερη συζήτηση της ψυχής με το σώμα. Είναι αυτά τα μέσα που έχουν δημιουργηθεί από την ανάγκη μας για απελευθέρωση.

Αυτό θα γιορτάσουμε λοιπόν στις 23 & 24 Ιουνίου 2019.
Το θέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ριζών είναι έτοιμο να πλημμυρίσει από μουσική και χορό στο διήμερο «Χορευτικό Φεστιβάλ ΤΕΓΕΑΣ» που διοργανώνει ο Χορευτικός Σύλλογος «ΤΕΓΕΑ».
Οι μικροί και μεγάλοι οικοδεσπότες του Φεστιβάλ υποδέχονται τους φίλους τους από την Σερβία, την Αθήνα, το Άστρος και την Τρίπολη για να ενώσουν τα χέρια και να γιορτάσουν αυτό που αγαπούν.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2019 στις 21.00 οι μικροί μας χορευτές θα ανοίξουν το διήμερο φεστιβάλ
με την συνοδεία του Αλέξανδρου Αρκαδόπουλου (κλαρίνο,καβάλι), Γιάννη Παυλόπουλου (βιολί,τραγούδι), Ιορδάνη Κουζηνόπουλου (λαούτο, τραγούδι), Μανούσου Κλαπάκη (κρουστά), Κωνσταντίνας Πάτση (τραγούδι).
Συμμετέχουν οι Folklore Ensemble of the Cultural Center Prijepolge, Serbia , «ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ» Χορευτικό Συγκρότημα, η Λαογραφική Εστία Τρίπολης και ο Χορευτικός Σύλλογος «ΤΕΓΕΑ» .

Ενώ την Κυριακή 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 21.00 παίρνουν την σκυτάλη οι ενήλικες με τους Folklore Ensemble of the Cultural Center Prijepolge, Serbia,
Χόρευμα Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός Όμιλος , Σύλλογο Ελληνικών Χορών «Ο Θυρεάτης» και τον Χορευτικό Σύλλογο «ΤΕΓΕΑ»
να μας ταξιδεύουν σε ποικίλα μουσικοχορευτικά ηχοχρώματα
με τη συνοδεία του «ΠΕΝΤΑΗΧΟΝ» Αγγελική Παρδάλη (σαντούρι , τραγούδι), Χάρης Λύγκος
(βιολί), Πάνος Σκουτέρης (πνευστά, τραγούδι), Παναγιώτης Σταθάκης (λαούτο), Κώστας Καραμέσιος (κρουστά).
Μαζί τους θα είναι οι Παντελής Νικολαΐδης (αγγείο και φλογέρα), Χρήστος Ναβροζίδης (ποντιακή λύρα,τραγούδι) και ο Ευφραιμίδης Θεοδόσης (νταούλι).