Ασφαλής διαχείριση τροφίμων στο σπίτι

Σήμερα που η πρόσβαση στην αγορά τροφίμων είναι τόσο ελεύθερη και συνεχώς νέα προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους, το θέμα της ασφαλούς διαχείρισης των τροφίμων αποκτά ιδιαίτερη αξία.
- Πόσο καλά γνωρίζουμε τους κινδύνους και τι μπορούμε να κάνουμε ως ιδιώτες;
- Μύθοι και πραγματικότητες για την ασφαλή διαχείριση των τροφίμων στο σπίτι μας.
- Πόσο ασφαλής μπορεί να είναι;
Στα ερωτήματα αυτά, θα μας απαντήσει στην ομιλία του
ο κ. Λάμπρος Φαρμάκης,
Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,
την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στις 19:00
στην αίθουσα θεάτρου, κτίριο Α, του Στασινοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου.