Σήμερα που η πρόσβαση στην αγορά τροφίμων είναι τόσο ελεύθερη και συνεχώς νέα προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους, το θέμα της ασφαλούς διαχείρισης των τροφίμων αποκτά ιδιαίτερη αξία.

  • Πόσο καλά γνωρίζουμε τους κινδύνους και τι μπορούμε να κάνουμε ως ιδιώτες;
  • Μύθοι και πραγματικότητες για την ασφαλή διαχείριση των τροφίμων στο σπίτι μας.
  • Πόσο ασφαλής μπορεί να είναι;

Στα ερωτήματα αυτά, θα μας απαντήσει στην ομιλία του

ο κ. Λάμπρος Φαρμάκης, 

Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στις 19:00

στην αίθουσα θεάτρου, κτίριο Α, του Στασινοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου.